Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

11-04-2011: ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗ: Παρουσίαση των LEAD PROJECTSΑπό την ευκαιρία που παρουσιάζεται από το θέμα"Fast track - Mall Γαλάτσι|", για το οποίο βρισκόμασταν σε κατάσταση αναμονής για αρκετά χρόνια, χρήσιμο είναι να σας παραθέσουμε τα μελλοντικά έργα, καθώς και λίγα λόγια για τον ΟΜΙΛΟ ΧΑΡΑΓΚΙΩΝΗ .

Κύριο αντικείμενο της Ακροπόλ Χαραγκιώνης είναι η μελέτη, ανάπτυξη και αξιοποίηση ακινήτων, που ξεπερνά τα όρια μίας απλής διαχειριστικής πράξης και εκτείνεται στη διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης πρότασης η οποία περιλαμβάνει τον σχεδιασμό, την επένδυση, τη χρηματοδότηση και την υλοποίηση μέχρι και την μετέπειτα διαχείριση του ακινήτου.

 

ΑΘΗΝΑ

Διοσκουροι

Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Γραβιάς 4 & 6 στο κέντρο της Αθήνας και αποτελείται από δύο διατηρητέα κτίρια.

Το συγκρότημα είναι υπό κατασκευή και μετά την ανάπλασή του προβλέπεται να αναβαθμίσει την περιοχή αισθητικά. Με την ανακαίνιση και την προβολή των προσόψεων των δύο υφιστάμενων διατηρητέων κτιρίων θα αποτελέσει ένα επταόροφο κτίριο γραφείων, συνολικής επιφάνειας 2.150 τμ με υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων. 

 

 

 

 

 

 

Ερμειον B' Φαση


Το Ερμείον, ένα έργο σταθμός στην πολυετή πορεία του Ομίλου Χαραγκιώνη, βρίσκεται στην περιοχή της Πλάκας. Το έργο αποτελείται από δύο φάσεις. Η Α’ φάση ολοκληρώθηκε το 1980 και η συνολική εκμεταλλεύσιμη επιφάνειά του είναι 4.500τμ. Σήμερα φιλοξενεί το γνωστό εστιατόριο «Ερμείον» και καταστήματα με είδη λαϊκής τέχνης.

Η Β’ φάση, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει, θα αποτελέσει επέκταση του υφιστάμενου κτιρίου και θα αφορά σε συγκρότημα 3 νέων κτιρίων καταστημάτων, κατοικιών, καφέ -εστιατορίων και πολιτιστικού χώρου, συνολικής επιφανείας 9.800 τμ. Με την διεύρυνση του κτιρίου θα αποκατασταθεί η αρχική αίγλη και η μοναδικότητά του σαν «έργο - μνημείο» για την περιοχή.

Το συγκρότημα λόγω της θέσης και του σχεδιασμού του, αποτελεί συνδετικό κρίκο της Πλάκας με το Μοναστηράκι και αναμένεται να έχει σημαντική επισκεψιμότητα. Στο σύνολό του θα εναρμονίζεται πλήρως με την μορφολογία των κτιρίων της περιοχής της Πλάκας, όπου κυριαρχεί ο Νεοκλασικισμός. 

 

 

 

 

 

Park Canyon


Το «Park Canyon» θα είναι ένα συγκρότημα γραφείων, το οποίο θα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ευελπίδων και Τροίας στο Πεδίο του Άρεως. Στο συγκρότημα αυτό θα στεγαστεί η βιβλιοθήκη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ θα διαθέτει και υπόγειο γκαράζ φτάνοντας σε συνολική επιφάνεια τα 8.850 τ.μ. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Park Lane


Πρόκειται για ένα συγκρότημα μεικτής χρήσης, το οποίο θα βρίσκεται Πατησίων και Κοδριγκτώνος στο Πεδίο του Άρεως, με εμπορικούς χώρους και γραφεία, που η συνολική τους επιφάνεια θα είναι 3.000 τ.μ. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parliament Forum 'Β Φάση


Το ακίνητο βρίσκεται στην οδό Βουλής 2 & Κολοκοτρώνη 7 στην Αθήνα. Είναι διατηρητέο κτίριο που κατασκευάστηκε στα τέλη του 19ου αιώνα (περί το 1890) και αποτελείται από 3 ορόφους ανωδομής, συνολικής επιφάνειας 1.101τμ. και ένα υπόγειο επιφάνειας 223τμ.ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Central Forum (πρωην Μεγαρο Σπυρακη)


Το Central Forum (πρώην Μέγαρο Σπυράκη) βρίσκεται στις οδούς Β.Γεωργίου, Φίλωνος και Νοταρά στον Πειραιά. Είναι διατηρητέο κτίριο με πανέμορφη αρχιτεκτονική. Η συνολική του επιφάνεια αποτελείται πάνω από 4.500τμ . Το κτίριο θα φιλοξενεί καταστήματα και γραφεία. 

 

 

 

 

 

Αγορα Πειραια


Η Αγορά Πειραιά βρίσκεται στις οδούς Γούναρη, Τσαμαδού και Λυκούργου στην καρδιά της αγοράς του Πειραιά. Είναι διατηρητέο κτίριο, μεγάλης προβολής. Η συνολική εμπορική επιφάνεια ξεπερνά τα 3.300τμ και θα φιλοξενεί καταστήματα.

 


ΚΗΦΗΣΙΑ

 

Αλοη

 

Είναι ένα έργο ανάπλασης διατηρητέου κτιρίου, στην οδό Κολοκοτρώνη 5 στο κέντρο της Κηφισιάς. Το έργο περιλαμβάνει και δημιουργία περιμετρικών κτισμάτων για εμπορική χρήση, με συνολική επιφάνεια 950 τ.μ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Μπομπονιερα


Ο κινηματογράφος Μπομπονιέρα βρίσκεται στην οδό Παπαδιαμάντη 12, Λεβίδου και Πλατεία Ναού Παναγίτσας και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της Κηφισιάς. Μετά την ανάπλασή του θα ενδυναμωθεί ο πολιτιστικός χαρακτήρας της Κηφισιάς και θα αναδειχθεί σε πολιτιστικό πόλο για την ευρύτερη περιοχή.


ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Forum NorthBρίσκεται στην Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση από την περιφερειακή οδό και την οδό Λαγκαδά, δύο από τους κεντρικότερους οδικούς άξονες της Θεσσαλονίκης.Το ακίνητο έχει πρόσοψη και είσοδο από την κεντρική οδό Ωραιοκάστρου καθώς και από την παράλληλη οδό Παλαιολόγου. Η συνολική επιφάνεια ακινήτου είναι 16.200τμ. περίπου. Το έργο στην ολοκλήρωσή του θα περιλαμβάνει σούπερ μάρκετ, πολυκατάστημα, καταστήματα εξυπηρέτησης γειτονιάς, μεγάλο parking καθώς και πολυλειτουργικό χώρο κοινωνικών εκδηλώσεων.


ΠΗΓΗ: charagionis.com
Read more »

11-04-2011: Fast track - Mall Γαλάτσι

Ανακοίνωση εξέδωσε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κος Πάγκαλος για το ξεμπλοκάρισμα δύο σημαντικών επενδύσεων που είχαν προβλήματα τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα την μη αξιοποίηση της επένδυσης τους.
Με συντονιστή τον κο Πάγκαλο, φορείς από τα Υπουργεία Περιβάλλοντος, Περιφερειακής Ανάπτυξης, Επικρατείας, της ΡΑΕ, του ΚΑΠΕ, και του Invest in Greece συνέστησαν ομάδα εργασίας και προχώρησαν σε λύσεις για τις δύο αυτές σημαντικές επενδύσεις που συγκεκριμένα είναι:
 • Το νέο mall που σχεδιάζεται να γίνει στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο του Γαλατσίου του Ομίλου Χαραγκιώνη
 • Το επενδυτικό σχέδιο στο λατομείο ζεόλιθου στα Πετρωτά του Νομού Έβρου από την Αλεξανδρίδης και ΣΙΑ Ο.Ε
Και τα δύο επενδυτικά σχέδια μπαίνουν σε φάσεις υλοποίησης ενώ ευχαριστήριες επιστολές απέστειλαν και οι 2 ενδιαφερόμενοι. Στην περίπτωση του mall τα προβλήματα ήταν χρόνια και το έργο είχε μπλοκάρει για τουλάχιστον 2 χρόνια.
Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στις 13 Σεπτεμβρίου 2010 το Γραφείο του Αντιπροέδρου είχε δημοσιοποιήσει την απεμπλοκή επενδύσεων σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ύψους 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, που εκκρεμούσαν επί έτη.

ΠΗΓΗ: pangalos.gr
Read more »

Κυριακή, 10 Απριλίου 2011

10-04-2011: Πάρκο 760 στρεμμάτων στον Φαληρικό Ορμο

Τελική λύση για Φάληρο και Ελληνικό

Η μακέτα του Ρέντζο Πιάνο για την Οπερα στο φαληρικό Μέτωπο

Σάρκα και οστά αναμένεται να πάρει το σχέδιο για την ανάπλαση του Φαληρικού Ορμου, με τη χορηγία 3 εκατ. ευρώ του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», που ανέλαβε να χρηματοδοτήσει το masterplan του έργου, ύστερα από σχετική συμφωνία με το Δημόσιο.

Το σχέδιο, που παρουσιάστηκε χθες και στον Πρωθυπουργό, μελετήθηκε από τον αρχιτέκτονα κ. Ρ. Πιάνο και αφορά τον μετασχηματισμό σε πάρκο μιας περιοχής έκτασης 760 περίπου στρεμμάτων της παραλιακής ζώνης. Εκτείνεται από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην εκβολή του Κηφισού μέχρι και το κλειστό γυμναστήριο Τάε Κβον Ντο, για το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη διεθνής διαγωνισμός, προκειμένου να μετατραπεί σε συνεδριακό κέντρο και οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος αναμένονται στις 14 Απριλίου.

Το masterplan αποτελεί τη βάση για την ανάπτυξη των μελετών που απαιτούνται, ώστε να δημοπρατηθεί το έργο της ανάπλασης του φαληρικού μετώπου σε περίπου έναν χρόνο. Περιλαμβάνει βασικά θέματα για την περιοχή, όπως υδραυλικά έργα και αντιπλημμυρική προστασία, πρόσβαση και κυκλοφοριακές εξυπηρετήσεις και ρυθμίσεις, προτάσεις για τον τρόπο χρήσης του πάρκου, καθώς και αρχές και κατευθύνσεις του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, της φυσιογνωμίας του τοπίου, των διαμορφώσεων και της φύτευσης.

Η χορηγία καλύπτει το σύνολο των απαιτούμενων μελετών που θα εκπονηθούν από ελληνικά μελετητικά γραφεία, συνεργαζόμενα με τον Ιταλό αρχιτέκτονα. Είναι, μάλιστα, ανεξάρτητη από την κατασκευή στον χώρο του παλαιού ιπποδρόμου του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», συνολικού κόστους 566 εκατομμυρίων ευρώ, τη χρηματοδότηση του οποίου έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το Ιδρυμα. Το Κέντρο περιλαμβάνει τις νέες εγκαταστάσεις της Εθνικής Βιβλιοθήκης και της Λυρικής Σκηνής, που περιβάλλονται από το εκπαιδευτικό και πολιτιστικό πάρκο έκτασης 170 στρεμμάτων και θα παραδοθούν το 2015.


ΟΙ ΠΑΡΑΜΒΑΣΕΙΣ

Στόχος των παρεμβάσεων, που περιλαμβάνει ο σχεδιασμός του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής «Αθήνα 2014», είναι η σύνδεση της πόλης με τη θάλασσα. Προβλέπεται ακόμη ότι η λεωφόρος Ποσειδώνος θα μετατοπισθεί προς τη θάλασσα, θα υποβιβασθεί και θα καλυφθεί στο μεγαλύτερο μέρος της από το πάρκο.
Επιπλέον, προτείνεται η «διείσδυση» του πάρκου προς τους γειτονικούς δήμους με φυτεύσεις των πιθανών διαθέσιμων χώρων. Οι δρόμοι θα εκτείνονται προς τη θάλασσα ως πεζόδρομοι και θα καταλήγουν σε προκυμαίες. Το πάρκο περιλαμβάνει προστατευμένη πισίνα με θαλασσινό νερό σε συνέχεια της θάλασσας, αξιοποιώντας το υδάτινο στοιχείο για αθλητισμό και αναψυχή. Επίσης, άλση, περιπάτους, ποδηλατοδρόμους, περιοχές απόλαυσης της φύσης με θεματικές ενότητες δραστηριοτήτων, καταδυτικό πάρκο.


ΤΟ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

Με βάση το χρονοδιάγραμμα, η έγκριση του masterplan προβλέπεται για τα τέλη Μαΐου, παράλληλα με την ολοκλήρωση της στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων και της πολεοδομικής θεώρησης, που έχουν ανατεθεί και εκπονούνται. Τον Μάρτιο του 2012 αναμένεται να ψηφιστεί το Προεδρικό Διάταγμα του σχεδιασμού, ενώ τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς θα ολοκληρωθούν η περιβαλλοντική αδειοδότηση και οι τεχνικές μελέτες.
Το κόστος του προγράμματος θα εκτιμηθεί όταν είναι εφικτό σε σχέση με την ωριμότητα των μελετών, ενώ οι δυνατότητες χρηματοδότησής του προέρχονται από το ΠΕΠ Αττικής, το υπουργείο Περιβάλλοντος θα συμμετάσχει με πόρους από το Πράσινο Ταμείο και πιθανώς από το πρόγραμμα «Jessica».

ΠΗΓΗ: kerdos.gr
PFOTO: tovima.gr
Read more »

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

04-04-2011: Δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας 140 κλινών, στην παλιά καπναποθήκη στη Δράμα


Μια επένδυση ιδιαίτερα σημαντική για τη Δράμα η οποία περιλαμβάνει την αξιοποίηση της καπναποθήκης  (πίσω από το Ύδραμα),με τη δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας 140 κλινών.
Όπως δήλωσε ο κ. Λιδάκης έχουν ήδη ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες μελέτες, οι οποίες έχουν   εγκριθεί από τα αντίστοιχα Υπουργεία και πλέον η επένδυση βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης. Ο κ. Λιδάκης επίσης ανέφερε ότι «ερωτεύτηκε» το κτίριο και βρήκε το κατάλληλο πλέον κλίμα για να υλοποιήσει την επένδυσή του.
Με την σειρά του ο Δήμαρχος Δράμας  εξέφρασε την άποψη πως  ένα από  τα πιο σημαντικά ζητήματα που αφορά την αστική ανάπτυξη της Δράμας είναι η αξιοποίηση της καπναποθήκης, εφ’ όσον μάλιστα πρόκειται να υλοποιηθεί από ένα  επιχειρηματία που έχει σχέση με τον τουρισμό. Μια επένδυση που προχωράει πλέον με γοργούς ρυθμούς και θα δημιουργήσει αρκετές νέες θέσεις εργασίας. Επίσης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε  στην αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής της Αγίας Βαρβάρας αλλά και της αξιοποίησης τόσο του ιστορικού κέντρου όσο και της παλιάς πόλης.
Η νέα Δημοτική Αρχή δημιουργεί εκείνο το επενδυτικό κλίμα και  στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια που δημιουργεί στην πόλη προοπτική και ανάπτυξη.
Μια επένδυση ιδιαίτερα σημαντική για τη Δράμα η οποία περιλαμβάνει την αξιοποίηση της καπναποθήκης, πίσω από το Ύδραμα, σε πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα.

ΠΗΓΗ: GreekHotelProjects.blogspot.com
Read more »

Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

02-04-2011: 11 νέες επενδύσεις στον Αναπτυξιακό Νόμο


Κατά τη συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (23/3/2011), με την προεδρία της Γενικής Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας, Δήμητρας Γεωργακοπούλου-Μπάστα στα γραφεία της Περιφέρειας, εγκρίθηκαν 11 επενδυτικές προτάσεις, μερατροπής, εκσυχρονισμού και ίδρυσης ξενοδοχείων . Οι επιχειρήσεις που εντάχθηκαν, έχουν σκοπό την ενίσχυση του τουρισμού.
Συγκεκριμένα, στην 215η συνεδρίαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής, αποφασίσθηκε η ένταξη στα κίνητρα του νέου αναπτυξιακού Νόμου 3299/2004 των παρακάτω επενδύσεων:

 1. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ Α.Ε.: Εκσυγχρονισμός και ταυτόχρονα αναβάθμιση, ξενοδοχειακής μονάδας κλασσικού τύπου, από κατηγορία 2* σε κατηγορία 4*, στη Δ.Ε. Ιωαννιτών του Δ. Ιωαννιτών, Ν. Ιωαννίνων, συνολικού κόστους 1.820.000,00€ με ποσοστό επιχορήγησης 53%. Ε.Μ.Ε.: 3
 2. Α. ΓΕΩΡΓΙΟΥ – Σ. ΚΩΣΤΟΥΛΑ Ο.Ε.: Μετατροπή παραδοσιακού κτιρίου σε παραδοσιακό κατάλυμα, στο Δ.Δ. Ελάτης της Δ.Ε. Κεντρ. Ζαγορίου του Δ. Ζαγορίου, Ν. Ιωαννίνων, συνολικού κόστους 460.000,00€ με ποσοστό επιχορήγησης 58%. Ε.Μ.Ε.: 1
 3. ΚΟΣΜΑ ΜΑΡΙΑ Μονοπρόσωπη Ε.Π.Ε.: Ίδρυση νέας ξενοδοχειακής μονάδας 3*, στην οδό Παύλου Μελά, στο Δ.Δ. Μύτικα της Δ.Ε. Πρεβέζης του Δ. Πρεβέζης, Ν. Πρεβέζης, συνολικού κόστους 1.474.000,00€ με ποσοστό επιχορήγησης 49%. Ε.Μ.Ε.: 4
 4. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΕΛΛΟΣ - ΚΩΝ/ΝΟΣ ΣΙΝΤΟΡΗΣ Ο.Ε.: Ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας 4*, κλασσικού τύπου, στην οδό Καραμανλή της Δ.Ε. Παραμυθιάς του Δ. Σουλίου, Ν. Θεσπρωτίας, συνολικού κόστους 1.790.000,00€ με ποσοστό επιχορήγησης 49%. Ε.Μ.Ε.: 5
 5. Δ. ΠΑΝΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. (ΥΠΟ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΑ): Ίδρυση νέας ξενοδοχειακής μονάδας 3*, στο Δ.Δ. Πεδινής της Δ.Ε. Μπιζανίου του Δ. Ιωαννιτών, Ν. Ιωαννίνων, συνολικού κόστους 575.000,00€ με ποσοστό επιχορήγησης 48%. Ε.Μ.Ε.: 1
 6. ΤΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.: Ίδρυση ξενοδοχείου κλασσικού τύπου 3*, δυναμικότητας 19 δωματίων – 41 κλινών, στο Δ.Δ. Βουλγαρελίου της Δ.Ε. Αθαμανίας του Δ. Κεντρικών Τζουμέρκων, Ν. Άρτας, συνολικού κόστους 1.879.000,00€ με ποσοστό επιχορήγησης 51%. Ε.Μ.Ε.: 2
 7. ΑΦΟΙ ΜΟΥΡΕΧΙΔΗ - ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ Ο.Ε.: Ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας 4*, 41 κλινών, στο Δ.Δ. Περιβλέπτου της Δ.Ε. Περάματος του Δ. Ιωαννιτών, Ν. Ιωαννίνων, συνολικού κόστους 1.488.250€ με ποσοστό επιχορήγησης 48%. Ε.Μ.Ε.: 3
 8. ΣΥΜΕΩΝ & ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΩΚΙΑΝΟΣ Ο.Ε.: Μετατροπή παραδοσιακού σπιτιού σε ξενώνα δυναμικότητας 12 κλινών, στο Δ.Δ. Διλόφου της Δ.Ε. Κεντρ. Ζαγορίου του Δ. Ζαγορίου, Ν. Ιωαννίνων, συνολικού κόστους 303.500,00€ με ποσοστό επιχορήγησης 55,59%. Ε.Μ.Ε.: 1
 9. ΛΑΖΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ & ΣΙΑ Ο.Ε. – ΡΟΔΟΒΟΛΙ: Ίδρυση ξενοδοχείου κλασσικού τύπου 3*, δυναμικότητας 11 δωματίων – 23 κλινών, στη Δ.Ε. Κόνιτσας του Δ. Κόνιτσας, Ν. Ιωαννίνων, συνολικού κόστους 1.090.000,00€ με ποσοστό επιχορήγησης 48%. Ε.Μ.Ε.: 2 
 10. ΚΑΙΣΑΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. (Υπό σύσταση): Ίδρυση ξενοδοχείου τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων 3*, δυναμικότητας 9 διαμερισμάτων – 24 κλινών, στην Δ.Ε. Κοινότητας Πέρδικας του Δ. Ηγουμενίτσας, Ν. Θεσπρωτίας, συνολικού κόστους 1.240.990,00€ με ποσοστό επιχορήγησης 49%. Ε.Μ.Ε.: 2
 11. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΑΠΑΡΟΥΣΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. (Υπό σύσταση): Μετατροπή και επέκταση παραδοσιακών κτιρίων με προσθήκη νέων κτιρίων για τη δημιουργία ξενοδοχείου τύπου επιπλωμένων διαμερισμάτων 3*, δυναμικότητας 7 διαμερισμάτων – 20 κλινών, στο Δ.Δ. Βίτσας της Δ.Ε. Κεντρ. Ζαγορίου του Δ. Ζαγορίου, Ν. Ιωαννίνων, συνολικού κόστους 1.032.100,00€ με ποσοστό επιχορήγησης 55,27%. Ε.Μ.Ε.: 1
ΠΗΓΗ: GreekHotelProjects.blogspot.com
Read more »