Αρχειοθήκη ιστολογίου

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

04-04-2011: Δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας 140 κλινών, στην παλιά καπναποθήκη στη Δράμα

Print this post

Μια επένδυση ιδιαίτερα σημαντική για τη Δράμα η οποία περιλαμβάνει την αξιοποίηση της καπναποθήκης  (πίσω από το Ύδραμα),με τη δημιουργία πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας 140 κλινών.
Όπως δήλωσε ο κ. Λιδάκης έχουν ήδη ολοκληρωθεί όλες οι απαραίτητες μελέτες, οι οποίες έχουν   εγκριθεί από τα αντίστοιχα Υπουργεία και πλέον η επένδυση βρίσκεται στο τελικό στάδιο υλοποίησης. Ο κ. Λιδάκης επίσης ανέφερε ότι «ερωτεύτηκε» το κτίριο και βρήκε το κατάλληλο πλέον κλίμα για να υλοποιήσει την επένδυσή του.
Με την σειρά του ο Δήμαρχος Δράμας  εξέφρασε την άποψη πως  ένα από  τα πιο σημαντικά ζητήματα που αφορά την αστική ανάπτυξη της Δράμας είναι η αξιοποίηση της καπναποθήκης, εφ’ όσον μάλιστα πρόκειται να υλοποιηθεί από ένα  επιχειρηματία που έχει σχέση με τον τουρισμό. Μια επένδυση που προχωράει πλέον με γοργούς ρυθμούς και θα δημιουργήσει αρκετές νέες θέσεις εργασίας. Επίσης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε  στην αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής της Αγίας Βαρβάρας αλλά και της αξιοποίησης τόσο του ιστορικού κέντρου όσο και της παλιάς πόλης.
Η νέα Δημοτική Αρχή δημιουργεί εκείνο το επενδυτικό κλίμα και  στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης σε κάθε προσπάθεια που δημιουργεί στην πόλη προοπτική και ανάπτυξη.
Μια επένδυση ιδιαίτερα σημαντική για τη Δράμα η οποία περιλαμβάνει την αξιοποίηση της καπναποθήκης, πίσω από το Ύδραμα, σε πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα.

ΠΗΓΗ: GreekHotelProjects.blogspot.com